DEVENTER – Vandaag ontvangt u, tezamen met het Deventer Nieuws, ook de jaarlijkse officiële Deventer Sinterklaas Puzzelkrant. Ieder jaar, voorafgaande aan de landelijke Sinterklaasintocht, geeft de Algemene Stichting Deventer Sinterklaas Commissie (ASDSC) deze unieke krant i.s.m. Mediaburo Schoppema (MBS) uit. Ook dit jaar zit het logopuzzel spel in de krant waarmee u als lezer leuke prijzen kunt winnen. O.a. een prachtige kinderfiets van Profile Riesewijk Deventer, één minuut gratis boodschappen bij PLUS Joffrey ter Horst in Schalkhaar, een cadeaubon t.w.v. € 100,- van JUMBO de Boreel en nog veel meer.

De verhalen in de Sinterklaaskrant zijn geschreven door de Goedheiligman zelf. De verhalen en gedichten zijn stuk voor stuk uniek.

Logo puzzelspel

In de Sinterklaas Puzzelkrant vindt u het vertrouwde logopuzzel spel. Uit iedere advertentie in de krant is een stukje geknipt. Deze stukjes kunt u vinden op pagina 37 en 38 in de krant. Zoek welk stukje bij welke advertentie hoort en vul deze in op de speciale invulpagina’s. U heeft tot en met 25 november 2021 de tijd om de oplossingen op te sturen naar Mediaburo Schoppema of in te leveren bij de SPAR City in de Deventer binnenstad of PLUS Joffrey ter Horst in Schalkhaar. De Algemene Stichting Deventer Sinterklaas Commissie en MBS wensen u veel puzzelplezier en wie weet wint u dit jaar één van de vele mooie prijzen!

Vorig artikelSteun je stad met het speelkleed van Deventer
Volgend artikelMet basisbaan aan het werk, Deventer gaat experimenteren