zondag, 14 april 2024

Bekerduel met Roda JC live op ESPN

DEVENTER – Liefst veertien wedstrijden in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker worden volgende week live uitgezonden op ESPN. Tot de bekerduels die rechtstreeks worden uitgezonden, behoort ook Go Ahead Eagles – Roda JC, die op woensdag 15 december in De Adelaarshorst wordt gespeeld.

Om al deze live-uitzendingen te realiseren, is wel een aantal wijzigingen in het wedstrijdprogramma noodzakelijk geweest. Dit betekent onder meer dat het aanvangstijdstip van Go Ahead Eagles – Roda JC verschoven is van 20:00 uur naar 21:00 uur. Groot voordeel van deze wedstrijdwijzigingen is dat – in een periode dat er geen publiek in het stadion aanwezig mag zijn – zoveel mogelijk mensen de wedstrijden van hun favoriete club kunnen zien. 

In eerste instantie zouden – zoals gebruikelijk in deze fase van het bekertoernooi – zes van de zestien wedstrijden live op ESPN te zien zijn. De extra live uitzendingen zijn tot stand gekomen met medewerking van gemeentes, clubs, ESPN en de KNVB. 

Vorig artikelBoekhandel Broekhuis stelt zich voor (video)
Volgend artikelDe KOWET single is binnen bij VariaWorld
error: Content is beschermd!!!