DEVENTER – Laten we met z’n allen kijken naar wat er nog wel kan! Deventer Marketing en Stichting Deventer Binnenstad Management hebben deze winter alles op alles gezet om er, ondanks alle maatregelen, toch een mooie winter van te maken! Een winter anders dan dat we gewend zijn maar bijzonder als altijd!

Proef Deventer bij jou thuis

Haal de Deventer horeca in huis! De binnenstad kom naar jou toe. Of je nu gaat voor een snelle lunch of een uitgebreid diner, de Deventer horecaondernemers staat te trappelen om iets heerlijks voor je te bereiden. Benieuwd welke ondernemers jou een heerlijke maaltijd kunnen bezorgen? Kijk op www.bezorgenindeventer.nl, bestel en geniet!

Click & collect

Maak je geen zorgen, ook nu kun jij gewoon shoppen in de Deventer binnenstad. Het werkt alleen net even iets anders. Het is namelijk weer tijd voor Click & Collect. Eenvoudig kun je je producten online bij jouw favoriete lokale winkel bestellen en deze in de winkel afhalen. Blijf je liever thuis? Dan kun je je bestelling ook thuis laten leveren. Op www.bezorgenindeventer.nl vind je een overzicht van alle deelnemende winkels en restaurants!

Magisch Deventer

Er is in Deventer weer flink uitgepakt, de stad ziet er deze winter magisch uit. Tienduizenden lichtjes fonkelen je tegemoet en zelfs zonder het Dickens Festijn is het Bergkwartier feestelijk versierd. Het meest opvallend zijn de lichtobjecten die door de stad zijn verspreid. Waarschijnlijk zijn ze je niet ontgaan. Het Dickenspersonage Scrooge verlicht met zijn kaars de Brink en een statig rendier waakt over het Lamme van Dieseplein.

Bij de lichtobjecten zijn stoepstickers geplaatst met een QR-code die je met de camera van je mobiel kunt scannen. Zo kom je bij een online plattegrond en een route die je langs alle objecten brengt. Trek erop uit, maak een sfeervolle stadswandeling langs de lichtobjecten en ontdek winters Deventer!

Vorig artikelPolitie valt huis binnen in Deventer en houdt 1 persoon aan
Volgend artikelBrandstichting in school aan de Kei 13