BROEKLAND – Zorgboerderij De Horsthoeve bestaat op zaterdag 4 december 12,5 jaar en viert dit met een Fair op 4 en 5 december 2021, van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze fair is er op de deel van de boerderij een expositie, in samenwerking met Netwerk Zorg Professionals Salland (NZPS).

Het is een tijdperk waarin de Horsthoeve heel wat innovaties en ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Patricia begon destijds alleen met 2 deelnemers. Nu, in 2021, komen er per dag 15 deelnemers op de dagbesteding en werken zij met 4 zorgmedewerkers, 2 assistent begeleiders, ZZP-ers en vrijwilligers. In 2019 hebben zij zelfs een kwaliteitskeurmerk mogen ontvangen. De Horsthoeve biedt in een beschermde en prachtige omgeving kleinschalige dagbesteding aan personen met dementie en met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Komt u ook naar de Fair tijdens dit jubileumweekend? Tot dan!

Zorgboerderij de Horsthoeve | Horstweg 15 | 8107 AA Broekland | Telefoon: 06-22959352

Vorig artikelBericht van Sinterklaas over zijn intocht in Deventer
Volgend artikelSamen delen met kerst! Kom dan nu in actie en doe met MIQA makelaars mee!