DEVENTER – Gezellig weer bij elkaar? Wat is er dan makkelijker om het eten dan compleet te laten verzorgen.

Dat mag ook best heel lekker zijn, en dat zijn de gerechten van BioToko. Behalve dat er een grote variatie aan rijsttafelgerechten op het menu staan, zijn 95% van de ingredienten ook nog eens biologisch. En dat vinden wij gezond en toekomstgericht. Daar kan je bij je gasten mee uitpakken.
Met ruim 10 jaar ervaring mag je ook wel wat verwachten, maar als je het zekere voor het onzekere wil nemen, ga dan even naar de winkel aan de Pikeursbaan 82 in Deventer. Daar zijn alle rijsttafelgerechten per portie te verkrijgen. Zo vers uit de vitrine. Er is voor ieder voldoende keus. Vlees, vegetarisch, pittige en milde gerechten. Alles wordt in eigen keuken in Zutphen geproduceerd en dagelijks in Deventer geleverd.

Eens proberen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Meer info op: biotokoholland.nl/catering of bel met Frank Loef – 06 515 32 405

BioToko bereidt in haar keuken in Zutphen, verse biologisch-Indonesische rijsttafelgerechten en verkoopt die in haar (afhaal)restaurants in Zutphen, Deventer en Arnhem en landelijk via dagverse distributie. Je kunt bij ons terecht voor Afhalen, Bezorging, Catering en in Zutphen ook in ons restaurant. Wij zijn EKO-Horeca gecertificeerd 

Vorig artikelCampagne ‘Dat is makkelijk praten’ om burenproblemen te voorkomen
Volgend artikelKabinet: Open de horeca en winkels, teken de petitie namens Deventer ondernemers