DEVENTER – Zaterdag 29 januari vindt de kindervoorstelling ‘Loet moet zwemmen’ van Ruth Bakker plaats bij Broekhuis Deventer. De voorstelling start om 15.00 uur en is gratis toegankelijk en geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Een grappige, muzikale familievoorstelling waarin Loet samen met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango leert zwemmen voor haar zwemdiploma. Loet wil leren zwemmen. ‘Het lijkt me zo gaaf om in de zee te zwemmen tussen de vissen en de dolfijnen!’ Binnenkort mag ze weer naar zwemles. Maar ze vindt al dat water ook wel een beetje spannend. En ze weet niet of ze haar adem wel lang in kan houden. Wat moet je eigenlijk allemaal kunnen voor je zwemdiploma? Loet denkt dat haar lieve hond Mango haar wel kan helpen. Zij kan namelijk al zonder bandjes in het water. Samen met alle kinderen bedenkt Loet de gekste dingen om te doen in het water. Zal het Loet lukken om te leren zwemmen?

LOET moet zwemmen is een grappige en muzikale familievoorstelling, waarin Loet samen met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango leert zwemmen voor haar zwemdiploma.

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Vorig artikelDoopsgezinde Kerk Deventer binnenstad krijgt kleuren terug
Volgend artikelSmidsgang binnenstad mooier en aantrekkelijker