DEVENTER – Een uitverkochte Adelaarshorst. Dat is de entourage waarop spelers en supporters van Go Ahead Eagles zich vandaag (zondag 27 februari) na lange tijd eindelijk weer kunnen verheugen om samen de strijd aan te gaan tegen Ajax. We nemen je graag even mee door de belangrijkste informatie voor je bezoek aan Go Ahead Eagles – Ajax (aanvang 16:45 uur).

BELANGRIJKSTE AANDACHTSPUNTEN

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – Ajax  op vertoon van hun seizoenkaart.
  • Alle e-tickets voor Go Ahead Eagles – Ajax die door seizoenkaarthouders zijn ‘besteld’ in de periode dat er nog een maximale stadioncapaciteit van 1/3 gold, zijn NIET geldig. Uiteraard geven alle e-tickets die sinds het starten van de verkoopperiode op donderdag 17 februari (20:00 uur) zijn (bij)gekocht door seizoen- en clubkaarthouders WEL toegang tot het stadion. Je kunt de geldigheid van je e-ticket herkennen aan het groene vinkje dat op je toegangskaart staat (zie onderstaande afbeelding).
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 15:15 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen.
  • Het tonen van een QR-code / coronatoegangsbewijs is niet meer nodig om toegang te krijgen tot De Adelaarshorst.
  • In het stadion en op de tribune is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en de parkeerplaats is het nog wel toegestaan om te roken.
  • Match Legend tijdens Go Ahead Eagles – Ajax is Gerrit Niehaus, die morgen voor het eerst in meer dan 50 jaar weer een wedstrijd van Go Ahead Eagles zal bezoeken. Na de warming-up zal hij morgen samen met zijn voormalige ploeggenoten Wietse Veenstra en Dick Schneider op het veld van De Adelaarshorst verschijnen.
  • Word jij de nieuwe bekerheld van Go Ahead Eagles? Lees dan via deze link hoe je morgen kans kunt maken op een limited edition bekershirt van Go Ahead Eagles.