DEVENTERNa je zestigste verandert er vaak veel in het leven. De dagelijkse structuren veranderen, men stopt met werken en gezondheid kan een issue worden. Er zijn genoeg redenen om na te denken over hoe blijf  je een prettige en zinvolle betekenis aan het dagelijks leven geven. Tijdens de vijf workshops gaat u onder leiding van de ervaren coach Mathilde Wijkstra aan de hand van vijf belangrijke thema’s uw ideeën over de thema’s delen met de medecursisten. Tijdens de workshops  wordt met verschillende werkvormen gewerkt, zodat je als deelnemer op een leuke en interactieve manier stil staat bij wat je doet én wat je wilt.

Het Gilde Deventer is partner in de lokale coalitie “één tegen eenzaamheid”, waardoor het project door de gemeente Deventer wordt gesubsidieerd. Hierdoor is de eigenbijdrage voor de hele cursus slechts  €60,-, dit inclusief materiaal en koffie.

De workshops zijn steeds op dinsdagochtend van 9.30 -12.00 uur, en starten op 15 maart. De locatie van de workshops  is aan de Mariënburghstraat in Keizerslanden.  Heeft u interesse in deelname? U kan zich per email aanmelden bij Mathilde, power@gildedeventer.nl of via de website www.gildedeventer.nl