DEVENTER – Wordt het een thuiswedstrijd tegen Ajax of PSV? Dat waren voor Go Ahead Eagles zaterdagavond de enige twee uitkomsten die tot de mogelijkheden behoorden bij de loting voor de halve finale van het toernooi om de TOTO KNVB Beker. Het lot koppelde Go Ahead Eagles uiteindelijk aan… PSV!

De wedstrijd Go Ahead Eagles – PSV wordt gespeeld op dinsdag 1 maart, woensdag 2 maart of donderdag 3 maart. Het is de tweede keer dat het team van Kees van Wonderen het dit seizoen in eigen huis op zal nemen tegen de huidige nummer 2 van de Eredivisie. Op 22 september 2021 verloor Go Ahead Eagles – na een uitstekende wedstrijd – maar nipt van de Eindhovenaren. Na een kwartier opende Cody Gakpo de score in De Adelaarshorst. Tien minuten na rust trok Iñigo Córdoba de stand gelijk door de bal praktisch vanaf de achterlijn achter PSV-doelman Joël Drommel te schieten. Vier minuten voor tijd zorgde Marco van Ginkel ervoor dat PSV alsnog met de overwinning naar huis ging: 1-2. Mocht Go Ahead Eagles erin slagen om – voor het eerst sinds 1965 – de bekerfinale te halen, dan weet het zich verzekerd van het ‘thuisvoordeel’ in De Kuip.

Nadere informatie over wedstrijdkaarten volgt zo spoedig mogelijk en is mede afhankelijk van de mogelijke versoepeling van de coronamaatregelen waarover binnenkort meer duidelijk wordt.

Vorig artikelWie goat weer toeren op 6 maart, wie toert dér mét?
Volgend artikelAvond4Daagse Deventer zoekt vrijwilligers