DEVENTER – De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Om jongeren te interesseren voor en te betrekken bij de lokale politiek presenteert Impacter op 28 februari: Hartop Deventer. Hartop Deventer is een debat speciaal voor jongeren, met daarnaast diverse optredens.

Ideeën aandragen
Doordat de raadsleden debatteren over stellingen die door jongeren zijn aangedragen, kunnen jongeren een beter beeld krijgen op wie zij willen gaan stemmen. Na het debat is er mogelijkheid om zelf in gesprek te gaan met de verschillende raadsleden. Op deze manier kunnen jongeren uit de gemeente Deventer persoonlijk ideeën aandragen of juist aangeven waar zij in deze tijd tegen aan lopen.

Vrije toegang
Hartop Deventer wordt op maandagavond 28 februari 2022 georganiseerd bij Theater Mimik (Achter de Muren Vispoort 8-10) en is vrij toegankelijk. Vanaf 19:00 uur – 22:00 uur is er een divers programma met onder andere optredens van Kwaboi, Luna en Luukse dingen. Hartop Deventer is een initiatief van gemeente Deventer, Impacter, Deventer Doet, Mimik en Maatschappelijke Diensttijd.

Over Impacter
Impacter is een project van Deventer Doet voor Deventer jongeren die iets terug willen doen voor de maatschappij en zich tegelijkertijd willen ontwikkelen. Samen met een jongerencoach ontdekken de jongeren waar ze energie van krijgen. Vervolgens gaan ze aan de slag op een plek in de stad die daarbij past.

Vorig artikelNieuwe strategie GroenLinks Deventer “Plan volgt Boom”
Volgend artikelSpeeltuin De Driehoek krijgt de rode taart van PvdA Deventer