DEVENTER/ DEN BOSCH – De redactie van het Deventer Nieuws ontving afgelopen week van stadsgids Rob Lucas uit Den Bosch een mail met daarin een oproep. Hij is op zoek naar de familie die in 1901 een ansichtkaart uit Den Bosch ontving en wellicht nog woonachtig is in Deventer.

Als stadsgids in Den Bosch en voormalig geschiedenisdocent is Rob regelmatig te vinden in allerlei soorten boekhandels en kringloopwinkels op zoek naar interessante publicaties over ‘s-Hertogenbosch.

Enkele weken geleden viel er een briefkaart uit een van de boeken waarin hij aan het snuffelen was. De briefkaart is nog in perfecte staat, zoals u kunt zien op onderstaande foto’s. Rob Lucas zou de kaart graag willen geven aan de familieleden die horen bij de geadresseerde, of wellicht bij de verzender van de briefkaart. De kaart is op 15 maart 1901 gestuurd naar mejuffrouw R. Klingen uit Deventer.

Wie misschien informatie heeft, kan hem mailen via Rob@stadsverteller.com

Vorig artikelPvdA wil intensivering aanpak illegale onderverhuur en overlast
Volgend artikelOpening The Tosti Club in de binnenstad (met video)