Heeft u zin in lekker eten, maar ontbreekt het u af en toe aan tijd om te koken of kunt u (tijdelijk) niet zo lang in de keuken staan? Soms zijn er van die dagen dat het koken er echt even niet in zit. Maar wat doet u dan? Wordt het dan een salade of misschien een paar boterhammen? En dat terwijl u eigenlijk zin had in een warme avondmaaltijd.

Met een maaltijd van Food Connect trakteert u uzelf op gemak en kiest u voor de luxe om het koken eens uit te besteden. En omdat we graag rekening houden met uw persoonlijke eetwensen, kunt u bij ons helemaal zelf bepalen wat u wilt eten. Bij Food Connect heeft u namelijk de mogelijkheid om zelf uw maaltijd samen te stellen. Wordt het bijvoorbeeld een stamppot boerenkool met een rookworst of toch een speklapje? Die keuze is volledig aan u!

De maaltijden worden persoonlijk bij u thuisbezorgd en u zet deze in een handomdraai op tafel. Het eten hoeft alleen even in de magnetron of oven en klaar is Kees. En dat scheelt niet alleen tijd in de keuken, maar ook nog eens een ritje naar de supermarkt. Heerlijk toch? Zo bespaart u tijd en energie voor andere leuke dingen!

Probeer nu vrijblijvend ons proefpakket. Bestellen kan via onze website www.foodconnect.nl/proefpakket/, via telefoonnummer 0888-101010 of door het strookje uit deze krant in te vullen en op te sturen.

Vorig artikelDuurzaamheidscentrum Deventer weer open
Volgend artikelCDA Deventer stelt Schriftelijke vragen gevolgen invoering ja-sticker