We praten liever over een nieuwe auto dan over een nieuw kunstgebit. Maar die auto staat vooral voor de deur; en een kunstgebit, daar moet je mee leven. Een niet goed zittende prothese is een bron van ellende: je ziet er jaren ouder mee uit, en krijgt problemen met eten, praten, lachen. En  minder bekend, je kunt er ook allerlei lichamelijke klachten van krijgen, van kapotte mondhoeken en blaren tot oorpijn, kaakpijn of spijsverteringsproblemen aan toe. “Jammer”, vindt Westhof, “vooral omdat veel van die problemen voorkomen kunnen worden met een goede prothese.”

Hoe je het wendt of keert, een kunstgebit blijft altijd ‘kunst’. Maar een vakman als Westhof kan het origineel vaak wel heel dicht benaderen. Over de vorm en kleur en ‘setting’ van de tanden voert hij altijd uitvoerig overleg met de klant. Hij zal een uniek werkstuk maken, een prothese die bij de drager past: Een gebit met gevoel !

Met vakmanschap, duurzaam materiaal en de nieuwste technieken: de laatste jaren maken veel mensen de keuze voor een gebit op implantaten. Ook hier heeft Westhof heel veel kennis van en ervaring mee.

Het aanmeten van partiële ofwel gedeeltelijke protheses (plaatjes), lichtgewicht gebitten, frameprotheses, reparaties en het veranderen van de huidige prothese behoren eveneens tot zijn werk.

Heeft u nog eigen tanden en kiezen in uw mond en u heeft daar veel last of ongemak van of u vindt ze gewoon niet meer mooi, dan ook bent u bij hem in goede handen.

Kwaliteit is voor hem geen modelabel, maar een dagelijkse vanzelfsprekendheid!