Wist jij dat Deventer Eet dé goedkoopste eten bestelsite is? Deventer Eet vraagt een lage vaste commissie, veel lager dan andere eten bestelsites zoals Thuisbezorgd en Uber Eats. Voor jou betekent dit korting op elke bestelling, gegarandeerd! Altijd een lagere prijs dan op Thuisbezorgd.nl. Check je winkelmandje maar!

Samen met meer dan 50 restaurants is Deventer Eet inmiddels dé succesvolle tegenhanger van dure bestelsites geworden. Restauranthouders zijn blij met de vaste, lage kosten. Ze zijn ook blij met de dienstverlening en marketing die Deventer Eet voor ze doet. Ze hopen dat iedereen voortaan bestelt op Deventer-eet.nl.

Wat zijn nou de lekkerste gerechten?

Bovenaan de app en website vind je de best lopende gerechten van Deventer. De ‘Sushi Box Explosie’ van Engel & Bengel is één van de hardlopers op Deventer-eet.nl. Ook hoog genoteerd staan de ‘The Rainbow Bowl’ van Toesjee, de ‘Familie Box’ van de Ribs Company, de broodjes van de Subway en gerechten van restaurants Shalom en AYF. Uiteraard zijn er talloze lekkere gerechten te vinden van heel veel restaurants!