DEVENTER – Afgelopen zaterdag werd dan eindelijk de lang verwachte teamwedstrijd geturnd. In de IISPA (Internationaal Indoor Sportcentrum Almelo) gingen Corina Folorunso, Milou Brinker, Nora Leenders, Kim Starink en Kim Rijnierse de strijd aan met teams uit de provincie Overissel. Van te voren had het SVOD team uitgesproken dat ze voor een podiumplaats wilden strijden. En dat deden ze met volle overgaaf. Met name op het onderdeel vloer werd goed gescoord en waren de 3 hoogste scores voor de turnsters van SVOD.De vreugde was groot toen de turnsters naar het podium werden geroepen. Stralend en vol trots namen ze hun zilveren medaille in ontvangst. Later bleek dat het verschil met goud slechts 0,025 punt bedroeg maar dat was niet belangrijk. Het team had samen een goede, maar vooral gezellige wedstrijd geturnd en dat was het allerbelangrijkste voor dat moment