Wanneer jullie al kinderen hebben is het niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen een fantastische dag! Het is natuurlijk ook voor hen heel speciaal als papa en mama in de echt verbonden worden. Zijn er ook kinderen van gasten aanwezig die deze dag met jullie meevieren? De aanwezigheid van nannies op jullie bruiloft kan er voor zorgen dat jullie als bruidspaar, maar ook jullie gasten optimaal van deze dag kunnen genieten.

Wie let er op de kinderen tijdens de ceremonie? Hoe gaat het tijdens het diner als de kids aanwezig zijn? Wat regel je qua kinderentertainment gedurende de dagbruiloft en/of avondfeest? Wij helpen jullie graag invulling te geven aan het programma voor de klein(st)e gasten! Zo regelen wij niet alleen de leukste en liefste nannies maar ontvangen alle aanwezige kinderen ook een IJsselNannies goodiebag. Met de inhoud van deze goodiebag zullen de kids zich zeker vermaken onder begeleiding van de nanny. De Nannies hebben ook altijd een uitgebreide instructiekaart bij zich vanuit IJsselNannies, vol met tips en ideeën voor activiteiten gedurende de dag/avond.

Inmiddels hebben onze IJsselNannies al op vele bruiloften en feesten gewerkt.  Onze ervaring is dat elke bruiloft anders is en elk bruidspaar zijn of haar eigen wensen heeft. Hierin bieden wij jullie graag maatwerk en bespreken wij graag met jullie hoe wij kunnen helpen deze dag onvergetelijk te maken! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via het contactformulier op onze site www.ijsselnannies.nl, mail naar info@ijsselnannies.nl of bel ons op 06 23701888