COLMSCHATE – Op vrijdagavond 18 maart 2022 is er in Gemeenschapshuis speciaal voor de vrouwen een Ladies Night. Bijpraten met vriendinnen, je zus of je moeder? Gewoon even een lekker avondje weg? Dat kan natuurlijk tijdens de Ladies Night in de Kuip en als je na het shoppen nog lekker wil blijven zitten, voor een hapje en een drankje, dat kan allemaal in de Kuip.

Bekijk of koop op deze avond hairstyling, kleding, holistische gezondheid, tassen, sieraden, catering, zeepjes, baby- en kinderproducten of eigen gemaakte artikelen. De Ladies Night is onderdeel van de activiteiten omtrent het 50-jarige bestaan van Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate.

Deelnemers zijn The Beautyshop Deventer, Fashion Truck. Holisteriëje, Tassentik, Two of Us, Silvia’s Catering op Rolletjes, Cremido fashion Boutique for curvy ladies, Elisecreate, PIT, MOVE Zeepjes, Creaby Jose en Epoxy by Karlijn.

Toegang tot de Ladies Night is gratis. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot zo’n 22.00 uur. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer). Meer informatie over de avond en de deelnemers op de website 50jaar.de-kuip.nl/ladiesnight.

Vorig artikelSide bye Side concert koninklijk conservatorium en het orkest van de 18de eeuw
Volgend artikelTwee aanhoudingen in zaak rond geslachte schapen