DEVENTER – Op 1 mei 2022 organiseert Silvia’s Catering op Rolletjes, de 7de 5-gangen lente food/puzzel toertocht langs velden, wijngaard en landelijke wegen. Even wat anders.

De start is op Rijksstraatweg 109 bij Brasserie Op Duur in Den Nul. Het eindpunt is bij melktap ’t Erve in Diepenveen. Daar staat Silvia’s catering op rolletjes met haar bus voor toetje. Tussendoor kom je langs Camperplaats Loswal in Wijhe, Het buurthuis in Herxen en Het Pannekoekhuis in Olst.

U krijgt bij de start van de route een puzzel met vragen én uw 1ste gerechtje. Daarna gaat u verder langs een prachtige route op weg naar de volgende bestemming. Bij elke stop krijgt u de lekkernij van de deelnemende ondernemer uitgereikt via “take a way”.
De gerechten mag men vervolgens in de auto opeten op de desbetreffende parkeerplaats of buiten bij de auto of in het restaurant

Laat u verder verrassen!

In totaal krijgt u dus 5 gerechten, een mooie route om te rijden én een uitdagend puzzelspel voor onderweg (vergeet geen pen mee te nemen en evt. iets hards om op te schrijven). Een drankje mag u zelf halen bij de lokale ondernemer of zelf meenemen.
We starten in 3  blokken vanaf 11.00 uur. De blokken zijn naar keuze.

Wilt u uzelf inschrijven voor een plek of meer informatie? Neem gerust contact op met Silvia’s Catering op Rolletjes of kijk op de site www.cateringoprolletjes.nl onder “wie goat toeren”.

Prijs € 35,00 p.p . 

Wij zien u graag op 1 mei 2022