DEVENTER – Op 13 augustus trekken het Burgerweeshuis, DAVO en Buitenpost een gloednieuw festival uit de klei. Het drietal organiseert Into The Mud: een muziekfestival met een smerig randje waar bands als Tim Knol & Blue Grass Boogieman en Fifty Foot Combo voor een onvergetelijke dag gaan zorgen.

Dit kleine en intieme festival, op het terrein van Buitenpost in Twello, is veelzijdig in de keuzes voor de bezoeker. Zo kun je richting moshpit in de modder op de bluesrock van Wildman. Of je smeert je keel met een whisky op de klanken van Tim Knol & Blue Grass Boogiemen.  De avonturier gaat surfen met een paar IPA-tjes op de muziek van Fifty Foot Combo en de blues-, en garagerock van Boogie Beasts combineert goed met een paar recht-door-zee halve liters.

Daarnaast ben je van harte welkom om je cowboyboots uit te schoppen en tot je schenen te verdwijnen in het zompige moeras van het Blotevoetenpad.

Na deze enerverende dag is het fijn uitblazen bij het kampvuur onder het genot van wat akoestische muziek. Je kan de hele dag door lekker eten op het festivalterrein.

Into the Mud vindt plaats op het terrein van Buitenpost in Twello op 13 augustus van 14:00 tot 23:00 uur. De kaarten zijn te koop via www.bijbuitenpost.nl/intothemud