DEVENTER – Interesse in werken in de logistiek? De Sligro Bezorgservice in Deventer organiseert vrij toegankelijke inloopavonden op 10 en 11 mei van 18.00 tot 20.00.

Heb je altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij een omvangrijke logistieke operatie, dan is dit je kans. Op 10 en 11 mei opent de Bezorgservice van Sligro in Deventer van 18.00 – 20.00 haar deuren voor geïnteresseerden. Tijdens de inloopavonden word je rondgeleid door een van de medewerkers ter plekke die je kan voorzien van inside informatie. Ze vertellen wat het werk inhoudt en wat de mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen.

Sligro Bezorgservice Deventer heeft altijd vacatures voor orderverzamelaars, medewerkers expeditie / goederenontvangst / emballage / facilities en transport. Ook zijn er vacatures voor chauffeurs, bijrijders en hulpkrachten. Op dit moment is ook de werving van vakantiekrachten voor de komende zomerperiode gestart.

Voor wie?

Iedereen die meer wil weten over hoe het er bij de Sligro Bezorgservice in Deventer aan toe gaat is van harte welkom. Overweeg je om te solliciteren? Tijdens de inloopavonden kun je meteen de vragen stellen die je misschien hebt.

Je hoeft je overigens niet van tevoren aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen. Mocht je nu niet kunnen op één van de inloopavonden, maar je wilt toch graag rondgeleid worden, mail dan naar tbouhuis@sligro.nl.

Waar?

  • Bezorgservice Deventer
  • Nering Bögelweg 40
  • 7418 HJ  Deventer

Meer informatie over de vacatures bij Sligro Bezorgservice in Deventer? Ga dan naar logistiekbijsligro.nl en zoek bij de vacatures op ‘Deventer’.