DIEPENVEEN – Op zondag 8 mei a.s. wordt er in Hof van Salland aan de Dorpsstraat in Diepenveen een Benefietconcert gegeven voor de bewoners en vluchtelingen uit de Oekraïne. Maar liefst 5 bands nemen u deze muzikale middag mee terug naar de roerige jaren zestig en zeventig en spelen de grootste hits uit die tijd.

Line Up
De vijf bands die geheel belangeloos deze middag het dak eraf gaan spelen zijn:
Music 55, de Cheetás, Beyond, Blended 5 en Blues&Zo.

Gratis toegang
De toegang voor de grootse muzikale evenement is geheel gratis. De organisatie hoopt echter wel dat de bezoekers een bijdrage willen doen, groot of klein, ze zijn overal blij mee. Het uiteindelijke doel van deze middag is natuurlijk de Oekraïners een hart onder de riem te steken en om ervoor te zorgen dat er een mooi opbrengst naar de bewoners en vluchtelingen uit de Oekraïne gaat.

Het benefietconcert begint zondag 8 mei om 14.00 uur en zal ongeveer om 19.30 uur eindgen.. De zaal in het Hof van Salland gaat om 13.30 uur open.

Sponsoren die dit evenement mede mogelijk maken:
Beeld & Geluid Deventer
Hanzestad drukkerij
De Printhut
Fokko ontwerp
Hof van Salland

De organisatie hoopt op een mooie opkomst en wenst iedereen alvast een geweldige mooie muzikale middag.

Vorig artikelMusicamore op Koningsdag geopend in de binnenstad
Volgend artikelWedstrijdshirts Vitesse-thuis geveild voor goede doel