DEVENTER – Het Etty Hillesum Lyceum heeft in overleg met de gemeente Deventer in no time het ISK onderwijs voor Oekraïense vluchtelingen gerealiseerd. Dit is al de 3e week dat we onderwijs geven. Hoewel er nog gebrek is aan groepsdocenten, zijn er ook Oekraïense vrouwen met een onderwijsbevoegdheid die zelf lesgeven. Dat ondersteunt en stimuleert de eigen ISK docenten en Oekraïense Kinderen enorm.

Deze talige verbinding is erg behulpzaam. Ze hebben ook een 2 eigen ISK docenten die wat Russisch spreken kunnen inzetten. Het lyceum is echter nog op zoeken naar mensen met een onderwijsbevoegdheid uit de Deventer stad en regio die ons hen wil komen versterken voor x aantal uur per week en/of een periode tot iig de zomer. Om u zelf aan te melden belt u met Fura Grol 06 – 2717 8189

Vorig artikel24 april: koopzondag & Kleedjesmarkt op winkelcentrum Colmschate
Volgend artikelRIVM waarschuwt voor Smog i.v.m. Paasvuren