DEVENTER – Zondag 17 april, 1e Paasdag wordt ‘La Grande Paasbrocante’ georganiseerd op de Brink, hét stadsplein van Deventer tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland. Omzoomd met haar zonnige terrassen, het ontluikende groen van de oude kastanjes in een historische ambiance, waan je je als op een plein in de Provence en als god in Frankrijk. Een plein om verliefd (op) te worden, met zinderend zonnige lenteprikkels van  le  printemps. Slenterend over de ‘brocanteboulevard’ tref je bij één van de ruim 40 standhouders plots dat unieke stuk die deze Paasdag zoo onvergetelijk en vroolijk maakt. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur !

Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout !

Van oude tuinbanken, Franse stoeltjes, tafellinnen, serviezen, bestek, glaswerk, zilver, nostalgisch speelgoed, schilderijen, toffe vintage kleding, bohemien, retro, industrieel, oude deurklinken en lampen tot hippe sieraden, fraaie bustes, boudoir, frêle korsetten en meer…..veel meer !

In retrosfeer gaan plein en brocante een symbiose aan die voor fijnproevers om van te smullen is. Kortom een dag voor liefhebbers van brocante, vintage en het Franse leven. De Brink wordt een zondag lang omgetoverd in een feest van verwondering, magie en beleving. Na het eieren verstoppen kan de paashaas zelf gaan speuren en genieten als de Brink wordt omgetoverd in een lint van kijk- en snuffelplezier’

Voor nadere info: www.facebook.com/brocanteaandeijssel

Vorig artikelOverleden man gevonden in Diepenveen
Volgend artikel800 euro energietoeslag voor lage inkomens nu aanvragen