DEVENTER – Het is nu 2,5 jaar geleden dat de laatste DokFever Partynight plaats vond. Eindelijk kan het weer. Alle 45-plussers die zijn opgegroeid met muziek van de jaren 70 en 80 kunnen hun hart ophalen.

Op zaterdag 30 april vanaf 20.30 uur gaat DokFever Partynight van start in zalencentrum het Hof van Colmschate aan de Holterweg in Deventer. DokFever begon een aantal jaren geleden op het Havenkwartier, maar op deze veel ruimere locatie kun je terecht in twee zalen én een café waar heerlijk kan worden bijgepraat en een hapje en drankje kan worden genuttigd! Bij DokFever is persoonlijke ruimte belangrijk, dus geen volgepakte dansvloeren waar je geen pas kunt zetten maar gezonde, gezellige drukte.

In zaal 1 draaien onze dj’s uit hun enorme platencollectie. Je herbeleeft je jeugd met de beste soul, disco, reggae en guilty pleasures. In zaal 2 is er live muziek verzorgd door de powermannen van The Woof! The Woof is een jonge, energieke rock’n roll band die wel raad weet met oude klassieker die iedereen kent! Op jonge leeftijd waren de vier heren al verliefd op vaders vinyl. Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Elvis, The Beatles, The Rolling Stones, Queen. You name it, they play it in een superstrakke live show. Dit wil je niet missen!

Dat wordt dus genieten! Goede reden om vrienden, buren en familie mee te nemen want feesten doe je samen!

Toegangskaarten kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar op www.DokFever.nl. Bestel op tijd, de vorige edities van DokFever Partynight waren allen uitverkocht.

Vorig artikelWaarschuwingsschoten gelost in Deventer bij aanhouding
Volgend artikelLuuk Brouwers te gast bij programma Code Rood Geel op Koekstad Radio