LETTELE- Stiga werd in 1934 opgericht in Zweden. Stiga neemt de ontwikkelingen van hun machines uiterst serieus. De traditionele benzinemotoren maken langzaam plaats voor accumotoren. Stiga geeft hier z`n eigen naam aan: E-power. E-power is een accusysteem met slimme accu`s. De accu herkend het type machine waar deze ingestoken word, en past hier z`n werkparameters op aan.

Stiga heeft tevens een nieuw concept elektrische zitmaaier ontwikkeld: de GYRO! Dit is een axiaal-accumaaier. Met dit nieuwe concept kunt u met 1 hand de complete maaier besturen. Door de zwenkwielen voorop de maaier ben je zeer wendbaar, en door het krachtige STIGA E-power accupakket kan deze maaier bijna elke tuin aan!

Patrick Kampman van Holvo: ‘’ Wij zijn enorm enthousiast over de Stiga E-power machines. Door de jaren heen ontwikkeld Stiga zich steeds hogerop, als het gaat om accu-techniek. Ook op het gebied van robotmaaiers gaat Stiga steeds verder. Door de jaren heen hebben wij al veel ervaring kunnen opdoen met de robotmaaiers van Stiga. Een traditionele robotmaaier maait kriskras door de tuin heen, Stiga heeft nu robotmaaiers die werken op GPS. Door de GPS kan de robot banen maaien, hierdoor is hij veel efficiënter en heeft hij het werk eerder klaar!

Wij willen u graag het gemak van deze machines laten ervaren. Kom gerust langs en bezoek onze showroom, ook kunt u een kijkje nemen op onze vernieuwde website: www.holvotuinenpark.nl. U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23b te Lettele. Telefoonnummer: 0570-551586