SCHALKHAAR – Ruim twee jaar moest hij erop wachten. Ruim twee jaar na de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari 2020. Het werd een onvergetelijke dag die startte met een onderling seniorenvoetbaltoernooi, gevolgd door de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie met de onnavolgbare ‘feel-good-show’ van Albert Vroklage, die op zijn beurt even na drieën het stokje doorgaf aan veilingmeester Huub Obdeijn. Onder het genot van hapjes en vele drankjes vlogen de veilingitems als warme broodjes over de toonbank.

Eén van de gelukkige winnaars van de veiling was Anton Post die een stevig bedrag investeerde in een exclusieve parkeerplaats voor zijn stalen ros, direct bij de (fiets)ingang van de Horsterhoek.

Boulevard Schalkhaar

In verband met corona was de jubileumcommissie genoodzaakt telkens de festiviteiten door te schuiven. Maar dit jaar gaat het dan toch echt gebeuren, althans daar gaan we nu vanuit. In het weekend van vrijdag 24 t/m zondag 26 juni a.s. vindt Boulevard Schalkhaar plaats op De Horsterhoek en gaan we alsnog het 75-jarig bestaan dubbel en dwars vieren!

Wil je meehelpen als vrijwilliger bij de jubileumfestiviteiten? Aarzel niet langer en meld je aan via www.svschalkhaar.nl/jubileum/vrijwilligers.