DEVENTER – De Deventer Zomerkermis komt er weer aan! Het centrum wordt van zaterdag 4 juni (Pinksterweekend) tot en met zondag 12 juni 2022 weer omgetoverd tot het leukste attractiepark van Nederland. Vermaak voor jong en oud, groot en klein.

We vieren weer kermis als vanouds en daar hoort natuurlijk ook weer een uitgebreid activiteitenprogramma bij! Zo wordt de kermis bezocht door o.a. Loeki de Leeuw, Clown Desalles, Bert & Ernie, Kidsclub Go Ahead Eagles, vele straatartiesten en heuse dinosaurussen (we beloven jullie: ze doen geen kwaad!). Zaterdag 11 juni, vanaf 23.00 uur, is het eindelijk weer tijd voor een geweldige vuurwerkshow.

Alles wat je moet weten over de Deventer Zomerkermis vind en volg je op www.kermisdeventer.nl en natuurlijk op de Facebook- en Instagrampagina. Tot ziens op de Deventer Zomerkermis!