COLMSCHATE – Koopzondagen in winkelcentrum Colmschate zijn gezellig en leuk, niet in de laatste plaats omdat dan ook echt alle winkels geopend zijn! Maar ook omdat er altijd wat bijzonders te beleven is op deze dagen! Ook voor zondag 29 mei staat er weer iets leuks op het programma, want tussen 12.00 en 17.00 uur kun je komen genieten van live muziek van The Lenny M band, Face the Melon, Siebren The Young en John Kalma.

The Lenny M band
Deze enthousiaste groep wisselende muzikanten onder de leiding van Lennard Mellema (Lenny M) spelen pop hits van nu en toen op het podium op het centrale plein in het winkelcentrum. Reken op klassieke meezingers, mooie ballads en swingende dans muziek. Wanneer de Lenny M band langs komt is stil zitten geen optie!

Face the Melon
Face the Melon is een akoestische band uit Deventer bestaande uit vier muziekvrienden die al jarenlang actief zijn in de Nederlandse muziekscene. Hoewel ze alle vier vanuit een andere muzikale achtergrond komen, variërend van jazz, metal en punk spelen ze nu het liefst bekende en minder bekende Indië/rock/americana covers.

Siebren The Young
Siebren The Young (Siebren Zijlstra, 1997) is een Singer-Songwriter uit Arnhem. Sinds zijn 8e heeft hij al de gitaar in handen en sinds 14e is hij ook al bezig met het schrijven van eigen materiaal. Siebren verwerkt in zijn songs gegronde gevoelens en ervaringen die hem zijn overkomen. Siebren is op het moment druk bezig met opnames voor zijn eerste EP bestaande uit 10-tal eigen songs. Live zal hij zijn eigen songs ten gehore brengen in combinatie met songs van o.a. John Mayer, James Taylor en Jackson Browne en enkele andere artiesten op wie de muziek van Siebren lijkt.

John Kalma
Deze muzikant maakt al muziek vanaf het moment dat hij met de teentjes bij de pedalen van het elektronisch orgel kon komen, inmiddels al 40 jaar. Na het orgel volgde het spelen op accordeon en keyboard. John heeft op muzikaal gebied veel verschillende dingen gedaan, en zoals hij het zelf zegt:  “Zo sta je de ene keer in een feesttent, de andere keer op een boot en de derde keer in een verzorgingshuis te spelen.” Deze muzikant bespeelt nu de elektronische variant van de accordeon, omdat daar meer mogelijkheden en geluiden op zitten, zodanig dat het lijkt dat een klein bandje aan het spelen is in plaats van 1 persoon. Daarmee is ook het repertoire wat te spelen is op z’n instrument zeer divers.

Alle optredens zijn op de koopzondag van 29 mei, tussen 12.00 en 17.00 uur, op meerdere plekken in winkelcentrum Colmschate.