DEVENTER – Heeft u een kind in groep 7 en is uw dochter of zoon al een beetje nieuwsgierig naar de middelbare school, straks na de basisschool? Dan is dit een leuke kans!

Het Etty Hillesum Lyceum geeft op woensdagmiddag 22 juni a.s. van 14.30 – 17.00 uur de gelegenheid om samen met uw kind te komen kijken op twee scholen. Zo krijg je vast een korte eerste indruk in en van de school! Na een uur fiets je gezellig samen door naar school twee.

Een inmiddels beproefde manier om groep 7 kinderen en ouders alvast een kijkje te geven in De Boerhaave (havo, vwo), Het Corberic (vrijeschoolonderwijs mavo, havo, vwo) in het gebouw van De Marke), De Marke (vmbo basis, kader, mavo) en Het Stormink (vmbo en (tweetalig) havo en atheneum). De scholen van het Etty Hillesum Lyceum organiseren deze Etty Fietstour nu inmiddels voor de 5e keer.

Geeft u zich wel tijdig op via www.ettyhillesumlyceum.nl. Kies zelf twee scholen uit en geniet van deze leuke middag met uw kind. Een vriendje of vriendinnetje dat wil meefietsen? Natuurlijk kan dat! Wel graag alle mensen die langskomen aanmelden via de website.