COLMSCHATE – Veldrock zet op 14 mei een nieuw minifestival op de kaart voor jong en oud. Een onderscheidend evenement met een gevarieerd programma én een dorps karakter.

Onder leiding van initiatiefnemers en organisatoren Sanne van den Berg en Timo Aarnink heeft een groep vrijwilligers zich sterk gemaakt om dit evenement van de grond te krijgen. ˶Met volle medewerking van de Gemeente Deventer en WIJDeventer zijn de nodige subsidies verkregen. Lokale sponsoren hebben ook enthousiast bijgedragen om Veldrock waar te kunnen maken.” vertelt Sanne van den Berg.

Minifestival

Veldrock wordt het nieuwe en dorpse evenement van Colmschate. Aarnink: ˶Ik noem het een Minifestival. Een heel divers programma met traditioneel vogelschieten en genieten van livemuziek. Bedoeld voor iedere inwoner van Deventer en daarbuiten. Zelfs aan de kinderen is gedacht. ’s Middags is er een heuse kinderdisco!”

Evenemententerrein De Kuip

Vanaf 16.00 uur start Veldrock op het terrein naast De Kuip aan de Bloemendalsweg in Colmschate. Het programma begint met Vogelschieten en om 18.00 trapt de eerste band af in de tent.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veldrock.nl of de QR code via de flyer.

  • Combideal vogelschieten + entree tent €20
  • Entree feesttent €10
  • Vogelschieten €15
Vorig artikelDeventer-gehalte bij heiligverklaring Titus Brandsma
Volgend artikelKrant “het Dorpsnieuws” nu ook op verzoek in Bathmen