DEVENTER – De lente is begonnen en hoe! De Deventer binnenstad boeit, bruist en bloeit als nooit tevoren. Als Deventer binnenstad ondernemers en vastgoedeigenaren willen we jou ontzettend bedanken. Zeker, we hebben zelf keihard gewerkt om onze winkels, horeca en andere panden in conditie te houden of te vernieuwen, maar dat was nooit gelukt zonder jouw steun. Of het nu was met online bestellingen van maaltijden of producten, lieve berichten op social media of live bezoek op elk moment dat het weer kon, jouw support en waardering is geweldig.

Hoe groot de impact ook is van de digitale samenleving, tegen de charme van die karakteristieke historische panden, de gezellige straatjes en de bruisende pleinen en de gastvrijheid van de ondernemers kan geen online city hop- of shopervaring op!
Als blijk van onze grote dank plaatsen we tot en met zondag 22 mei een super gave bloemenwand op de kruising van de Keizerstraat, Kleine Bisschopstraat en de Brink.

Maak en foto & win!
We gaan nog een stapje verder. Maak een foto van jezelf bij de bloemenwand, deel ‘m op Instagram of Facebook met #deventerbinnenstadbloeit en maak kans op één van de tien Deventer binnenstad cadeaukaarten ter waarde van €50!
www.deventer.info/deventerbinnenstadbloeit
Facebook.com/indeventer
Instagram.com/indeventer.vvv

Vorig artikelOp weg met Gilgamesh Verteltheater
Volgend artikelAlzheimercafe 25 mei in het Hof van Colmschate