DEVENTER – Afgelopen maandag stond het radioprogramma “Code Rood Geel” in het teken van het afscheid van de pers- en mediaman van Go Ahead Eagles, Wouter Rutgers. Rob de Jong, Marnick Werler en Albert Kaal spraken met Wouter over de afgelopen jaren bij de club uit Deventer. Wouter kreeg namens Rob de Jong een persoonlijk geschenk overhandigd.

Ook Sylvester Eijsvelt en Bas Verhaaf waren te gast. Zij zijn de gezichten op het supportersplein en spraken over “the Wall of Fame”, de opening tijdens de thuiswedstrijden en de Memorial Garden, de gedenktuin op het stadion waar overleden Eagles fans worden geëerd.

Beluister hieronder ‘Code Rood Geel: de podcast’ op Spotify.

Ook te beluisteren op Apple Podcast, Google Podcast, Tune-In en Podimo.

Vorig artikelKrant “het Dorpsnieuws” nu ook op verzoek in Bathmen
Volgend artikelLezing ‘Rouw is de achterkant van liefde’ in Uitvaartcentrum Deventer