DEVENTER – Het nieuwe seizoen van het Vogeleiland in Deventer ging zondag 1 mei van start met een optreden van Vera Bon. Voorzitter Freekje Vervoord was niet alleen blij met de herstart na de Coronajaren, maar ook met de steun die Lionsclub Deventer IJsselvallei in die periode gaf. Leden van die club staken de handen uit de mouwen op het eiland en  zamelden geld in met acties. Daardoor kon het stichtingsbestuur een geluidinstallatie aanschaffen die 1 mei officieel werd overhandigd.

Dat ook andere serviceclubs het Vogeleiland een goed hart toedragen bleek bij dezelfde ceremonie. De Ladies’ Circle werd in het zonnetje gezet voor de grote steun van die club met een wijnactie, waardoor twee volières (met steun van een lokale smederij) in oude luister konden worden hersteld.

Meer over activiteiten op het Vogeleiland:
www.stichtingvogeleilanddeventer.nl

Vorig artikelDeventer schoenmakerij wint Nederlandse én Europese vakprijs
Volgend artikelFietsster ernstig gewond na aanrijding met auto