DEVENTER – Kent u iemand in Deventer die volgens u een Koninklijke onderscheiding (lintje) verdient? Dan kunt u deze persoon voordragen bij de gemeente. Dit kunt u doen tot en met 15 juni.

U kunt iemand voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding als diegene een bijzondere prestatie heeft geleverd voor de Deventer samenleving. Denk hierbij aan iemand die zich al jaren vrijwillig inzet voor een sportclub of vereniging.

Hoe draag ik iemand voor?
Neem eerst contact op met de medewerker Kabinetszaken van de gemeente. Deze medewerker maakt op basis van uw verhaal een inschatting of de persoon die u wilt voordragen kans maakt op een lintje. Ook kan deze medewerker u uitleggen welke gegevens belangrijk zijn voor de beoordeling. En hoe u het voorstelformulier goed invult. Kijk voor meer informatie op www.deventer.nl/lintje.

Dien uw voorstel uiterlijk op 15 juni in
Wilt u iemand voordragen voor de lintjesregen in 2023? Dan is het belangrijk dat u dit uiterlijk 15 juni indient.  Aanmelden doet u via www.deventer.nl/lintje.

Vorig artikelCDA Deventer stelt schriftelijke vragen over N348
Volgend artikelVooruitblik Go Ahead Eagles – Feyenoord