COLMSCHATE – Bijna een jaar na de oplevering van de woningen in project Klein Roessingh in Colmschate heeft wethouder Liesbeth Grijsen vrijdag 13 mei een informatiebord onthuld.

Het project Klein Roessingh is gebaseerd op het thema “Wonen op een boerenerf”. Waar tot twee jaar geleden nog Garage Wolters van de broers Jan en Gerard Wolters stond, staan nu 12 woningen. De duurzame, levensloopbestendige woningen met de uitstraling van een schuur, staan gesitueerd rondom boerderij Klein Roessingh.
De bewoners zijn trots op het erf en willen omwonenden en passanten laten zien hoe dit unieke, duurzame project tot stand is gekomen. Daarom zijn prachtige informatieborden – in de vorm van een vlinder – ontwikkeld die bij de ingangen van het erf staan.  De borden geven informatie over de oude boerderij en over de gebruikte materialen in dit project.

Het was een feestelijke middag waarbij, naast de bewoners, ook diverse bedrijven die in het project een rol hebben gespeeld aanwezig waren. Na de onthulling werd samen geproost op de onthulling en op een mooie toekomst op het boerenerf.

Vorig artikelVeiling van diverse spullen voor Tour Du ALS
Volgend artikelDe Wonderkas op de Nieuwe Markt viert één jarig bestaan