Na het succes van de zomervoorstellingen met GARAGE vorige jaar in MIMIK is TAMTAM dit jaar terug met een nieuwe voorstelling Memories Of The Future ! Van 18 t/m 28 augustus is deze live video-animatievoorstelling in MIMIK te zien. Een animatiefilm maar dan live gemaakt op het podium zodat je de film en de making of tegelijk ziet! Kortom: zoiets heb je nog nooit gezien! Op 19 augustus is de wereldpremière!

Unieke live animatievoorstelling die van 18 t/m 28 augustus te zien is in Theater MIMIK, Deventer. Mars-kolonisten komen na 200 jaar terug op aarde en vinden een kale lege planeet. Om de kijkers op Mars niet teleur te stellen besluiten ze fakenieuws te gaan verzenden. Op het podium staat een complete live video-animatiestudio waar ze de nep-beelden maken. De kijkers zien de film én de making of tegelijk! De spelers tonen gezellige en kleurrijke nep-scènes en verliezen zich daarbij in kinderlijk spel. Ze weten de realiteit niet helemaal te verhullen. Als ze onverwacht toch op leven stuiten neemt het verhaal een nieuwe wending.

TAMTAM gebruikt al jaren live videoanimatie in de voorstellingen en reist daarmee de hele wereld over. In Memories Of The Future hebben ze deze techniek nog verder ontwikkeld. Dat levert een spannende mix op van live scènes en verrassende en poëtische beelden van 3 camera’s op het ritme van een intrigerende soundtrack. En natuurlijk ontbreekt bij TAMTAM de subtiele humor niet…