DEVENTER – Op vrijdagavond 7 oktober komt volkszanger en ras-entertainer Mart Hoogkamer de Deventer Schouwburg op zijn kop zetten! Deze sensatie kennen we natuurlijk van de megahit ‘ …’ .
In zijn theatervoorstelling getiteld ‘Met een lach en een traan’ zingt hij zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens en wordt hij begeleid door een 7-koppige liveband. De kaartverkoop is direct van start!

Of je nu wilt of niet, zijn hit blijft hangen in je hoofd. Deze sympathieke Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren is pas 24 jaar oud en domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations. Vorig jaar zomer ging hij viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’. Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. Koekstad Radio, het radiostation van Deventer, geeft kaarten weg voor dit concert. Luister Koekstad Radio via je smartspeaker, DAB+ kanaal 6D en vanaf half juli op 94.4 FM

Wil je erbij zijn?
Koop dan snel je kaarten op: https://deventerschouwburg.nl/programma/mart-hoogkamer

Mart Hoogkamer
Met een lach en een traan
7 oktober 2022 | 20:00 uur