DIEPENVEEN – Nathan van Noort is in de meivakantie, met maar liefst 800 km op de teller, aangekomen in Parijs op de fiets.

In oktober 2022 gaat hij met School at Sea mee, dit is een organisatie die hem en 36 anderen de kans geeft mee te gaan met een tall ship. Sinds hij klein is houd hij al van zeilen, de wind door zijn haren en gewoon even niks aan zijn hoofd. Hij gaat dan ook elk jaar op zeilkamp en is regelmatig te vinden in een valk. School at Sea is daarom een kans die hij met twee handen moet aangrijpen.

School at Sea kost veel geld. Dit moet Nathan zelf ophalen door middel van acties en sponsoring. Hij had hiervoor iets bedacht: een sponsorfietstocht naar Parijs! Particulieren die het leuk vinden hem hiervoor te sponsoren kunnen dat doen via zijn website: https://nathanvannoort.wixsite.com/mijnreis

De tocht heeft hij ondertussen afgelegd! In 7 dagen is hij met maar liefst 800 kilometer op de teller aangekomen! Het was een vermoeiende, maar leerzame en leuke tocht! Hij is nog volop op zoek naar sponsors, mocht je het nou ook leuk vinden om hem te sponsoren? Kijk dan even op zijn website!

Vorig artikelGosse Hiemstra stopt als Directeur-Bestuurder van Kunstcircuit Deventer
Volgend artikelLichaam gevonden waar politie gisteren naar zocht