RAALTE – Op 21, 22 en 23 juli staat Raalte in het teken van drie buitenevenementen op de parking van zalencentrum en uitgaansgelegenheid Bij Lampe. Met drie erg diverse evenementen wordt er aan iedere doelgroep gedacht.

Op 23 juli staan er met o.a. La Fuente, Bilal Wahib, Yung Felix, Beatcrooks en BOEF enkel topartiesten op het podium. Na een goedbezocht discotheekjaar heeft gedraaid wil Bij Lampe de jongeren in de vorm van een groots festival iets extra’s geven, zeker nu de zware coronaperiode achter de rug lijkt. De naam ‘Reloaded’ refereert dan ook aan deze periode; we zijn weer opgeladen om te feesten.

Op de vooravond van dit festival wordt er met een evenement op hetzelfde terrein ook gedacht aan een totaal andere doelgroep: een optreden van tribute band Abba Fever met de nodige dance classics van de DJ.

Daarnaast vindt op donderdag 21 juli buiten een Silent Teenage Party plaats. Een teenage party, maar dan buiten en in silent disco-thema. Ook zal er een artiest optreden.

Kaarten voor de drie evenementen zijn momenteel erg gewild en te verkrijgen via www.bijlampe.nl/events.

Vorig artikelLichaam gevonden waar politie gisteren naar zocht
Volgend artikelGGooiker boomkwekerij & tuincentrum al 50 jaar sterk in buitengroen