SCHALKHAAR – Op 24 juni organiseert de Parabool een bedrijvendag. Tussen 13.00 en 20.00 uur kan je je eigen kerstpakket samenstellen. We helpen graag bij het samenstellen van een uniek pakket om te geven aan je medewerkers of als relatiegeschenk. We laten mooie producten zien die door onze cliënten worden gemaakt.

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt de Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk.

Kom je ook 24 juni tussen 13.00 – 20.00 uur? We hopen je te ontmoeten bij Het Groene Erf in Schalkhaar. Kan je niet komen, maar wil je wel meer informatie of een kerstpakket bestellen? Bel dan naar Het Groene Erf via 0570-609575 of mail naar groeneerf@deparabool.nl

Adres:
Het Groene Erf
Oerdijk 108, Schalkhaar
www.deparabool.nl

 

 

 

Vorig artikelAlzheimercafé Deventer: ‘Wat betekent het als je naaste langzaam veranderd’
Volgend artikelLeerlingenvervoer ligt bij Willemsen-de Koning nauw aan het hart