DEVENTER – Al bijna veertig jaar bezorgt Gotink Catering maaltijden aan huis in de omgeving Deventer. Ondertussen is het bezorgingsgebied flink uitgebreid met warme en koude maaltijden aan huis in de buurt van Apeldoorn, Zutphen, Holten en Raalte. Gotink Catering werkt met diversen partijen samen om ook in de omgeving van Rijssen en Epe de (koude) koelvers Gotink Maaltijden aan huis te bezorgen.

Lekkere en gevarieerde maaltijden

Met trots laten directeur Bert Gotink en zoon Roy het “nieuwe” aanpandige gebouw zien. “Er was een kans om buurmans grond te kopen en voor ons kwam dit op een heel goed moment. We groeide uit ons (koks)jasje en konden dus zeker meer werkruimte gebruiken.” zegt Bert Gotink.  “Een grotere keuken, verpakkingsruimte, koeling; allemaal nodig om vers en gevarieerd te blijven koken” vult Roy aan. Momenteel levert Gotink Catering meer dan 6000 maaltijden per week. Hollandse pot, een buitenlandse of vegetarisch maaltijd zorgt voor een uitgebreide menukeuze bij Gotink Catering. Elke dag komen hiervoor de verse ingrediënten binnen. Er moest meer ruimte komen om deze op te slaan en te bereiden. Van dagmenu naar twaalf menukeuzes op één dag; dit zorgt voor de volgende stap het veertig jarige bestaan.

Vele monden om te voeden

De oorlog in Oekraïne zorgt wel leveringsvertraging. “Wij hopen dat de nieuwe bedrijfsruimte begin volgend jaar klaar kan zijn” zegt Roy Gotink. “Gelukkig hebben we voor de maaltijden meerdere leveranciers. De mensen krijgen dus nog altijd netjes wat ze besteld hebben.” De oorlog heeft er ook voor gezorgd dat Gotink Catering nog meer monden mag voeden. Er gaan nu dagelijks honderden Gotink Maaltijden naar de Oekraïense vluchtelingen. Gotink Catering levert ook nog overwerkmaaltijden aan meerdere grote bedrijven.

Bij al deze maaltijden zit de chef-kok van Gotink er bovenop dat de kwaliteit en smaak goed is. “Afwisselend koken met verse ingrediënten zorgt ervoor dat ik voor zoveel mogelijk mensen een lekkere maaltijd kan bereiden.” zegt de chef-kok.

Proef nu zelf

Een paar dagen per week niet zelf koken, maar de Chef-kok van Gotink Catering een lekkere en gezonde maaltijd laten bereiden? Bij Gotink Catering kunnen er 3 maaltijden voor 10 euro geproefd worden. Opgeven kan via gotink.nl/proef of voor meer informatie kan er gemaild worden naar info@gotink.nl. Ook kan er gebeld worden naar 0570 626 606 of gekeken worden op gotink.nl/maaltijdservice/