APELDOORN – Een te gekke zomer? Dan is Street Jump Apeldoorn een aanrader, want deze zomer zijn er nog meer redenen om Street Jump in Apeldoorn te bezoeken! Eerder dit jaar voegde het toch al grote trampolinepark al een airpark (luchtkussenpark) van ruim 300 vierkante meter toe. In de zomer is er bovendien bij iedere jumpsessie de mogelijkheid om gratis te lasergamen.

 Lasergamen

Naast de trampolines, het airpark en een sfeervolle lounge beschikt het trampolinepark aan de Christiaan Geurtsweg over een lasergame-area. Gebruik van de lasergame was altijd al gratis bij een kinderfeest, maar deze zomer is het opengesteld voor alle bezoekers. Iedereen die een jumpsessie boekt heeft buiten de standaard toegang tot het trampolinepark en airpark nu ook de kans om gratis een spelletje te lasergamen. Eigenaar Diederik Miedema; “Wij zijn graag een diverse bestemming, dus voor alle leeftijden en met verschillende activiteiten. Deze zomerperiode is een mooie kans om al onze gasten kennis te laten maken de te gekke lasergame.”

Airpark

De wens om een veelzijdig en compleet uitje te faciliteren is ook de reden dat eerder dit jaar een airpark opende. Diederik Miedema: “We blijven vernieuwen en uitbreiden om gasten een goede ervaring te geven. De bouw van een te gek airpark met uitdagende en competitieve elementen past daar goed bij. Voor ons was het dan ook logisch om dit toe te voegen.” Het gebruiken van het airpark is inbegrepen bij de toegangsprijs.

Reserveren

Vrije inloop is mogelijk, maar het advies is om te reserveren op www.streetjumpapeldoorn.nl.

Vorig artikelZwem4Daagse van start gegaan in het Borgerlerbad
Volgend artikelDe Drie Haringen tijdelijk open voor expositie