DEVENTER – Aanstaande vrijdag vanaf 18.00 uur start het lokale commerciële radiostation voor Deventer, Koekstad radio, met een marathon uitzending. Vanaf 18.00 uur op de vrijdagavond tot 22.00 uur op zaterdag gaat het populaire station er een feest van maken. Sinds de start 9 maanden geleden is Koekstad nu ook op 94.4 FM te beluisteren in de hele Stedendriehoek. Dit was al zo via de DAB+ radio’s, maar nu ook op alle autoradio’s, wekkerradio’s en de gewone portable radio.

Zoek de Koek

Vanaf vrijdag start de zender ook met het spel “Zoek de Koek” waarmee de luisteraar serieus geld mee kan winnen. Vind de Deventer Koek die in Deventer verstopt is en win 250 euro cash. Ook worden er diner’s voor 2 weggegeven, wasbeurten van Iclean en meer. Luisteren dus aanstaande vrijdag en alle andere dagen via 94.4 FM, DAB+ kanaal 6D en op je smartspeaker met de JUKE app.

Vorig artikelGrote zomerbrocante op de Brink in Deventer
Volgend artikelActies Groene Loper Deventer bloemen en planten met korting