DEVENTER – Vorig seizoen heeft Go Ahead Eagles een pilot gedraaid met een pendeldienst voor supporters die slecht ter been zijn. Vanaf een centraal verzamelpunt in de buurt van De Adelaarshorst – waar de supporters in kwestie zelf met de auto heen reden of naartoe werden gebracht – werden zij op wedstrijddagen met een pendelbusje naar het stadion vervoerd.

Vanwege het succesvolle verloop van de pilot heeft Go Ahead Eagles besloten om supporters die slecht ter been zijn elke wedstrijd de gelegenheid te bieden om naar het stadion te worden gebracht. Wilt u in het seizoen 2022/2023 graag gebruik maken van de pendeldienst? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden bij Willem Vink (willem@sv-gae.nl). Ook kunt u via dit e-mailadres iemand anders die slecht ter been is aanmelden.

Kent u iemand die graag gebruik zou willen maken van de pendeldienst? Maak hem/haar dan attent op het bestaan van deze nieuwe service. Let wel: de pendeldienst is helaas niet geschikt voor supporters die afhankelijk zijn van een rolstoel.

Vorig artikelZomerdagkamp Schalkhaar gaat op dinsdag niet door
Volgend artikelGrote zomerbrocante op de Brink in Deventer