DEVENTER – Vanaf augustus komen Robert Stokkers en Eloy Winkelman naar Koekstad Radio . Ze zullen de dinsdagavond vullen met hun nieuwe programma ‘Uit je Plaat’.

Het duo komt over van de voormalige lokale omroep van Deventer. Vanaf 23 augustus zijn ze te horen van 21.00 tot 23.00 uur op Koekstad Radio. Robert: “Wij zijn super vereerd om ons radio-avontuur voort te zetten bij Koekstad Radio.”

Programmaleider Rick Malipaard: “Met Robert en Eloy halen we een super energiek duo binnen en we onze onze programmering verder uit.” Koekstad Radio is sinds oktober 2021 het geluid voor Deventer. Het radiostation brengt de beste muziek en echt lokaal nieuws uit Deventer.

Vanaf 23 augustus: ‘Uit je Plaat’
Elke dinsdag om 21.00 uur op Koekstad Radio.

Vorig artikelKaarten voor Mart Hoogkamer weggegeven op Koekstad radio (audio)
Volgend artikelGo Ahead Eagles gunt koffiedrab nieuw leven