LETTELE/OKKENBROEK – Op 11, 12 en 13 juli 2022 zou de Buurtbus 590 tussen Nieuw-Heeten en Deventer gedeeltelijk een andere route rijden en ook op afwijkende tijden. Dit gaat niet door. De gemeente Deventer heeft dit zojuist besproken met de Buurtbus organisatie.

De Oerdijk tussen de N348 en de Cröddendijk is afgesloten van 07.00 – 18.00 uur. Gedurende die tijd rijdt de Buurtbus via de N348, Spanjaardsdijk en Bathmenseweg. De haltes Doldermansweg, Schooldijk, Cröddendijk en Cröddenbrug vervallen dan. Omdat de rit langer is wijzigen de vertrektijden bij de overige haltes. De aangepaste dienstregeling is te vinden op de volgende websites: https://lettele.nl/ , ­Home – Okkenbroek.net, en Homepage – Nieuw-Heeten Online (nieuwheeten-online.nl)

Vorig artikelTijdelijke opvang asielzoekers aan de Singel
Volgend artikelOok distributiecentra Deventer geblokkeerd door tractoren