DEVENTER – Op zondag 28 augustus wordt het COC-ZondagMiddagSalon gehouden bij café Sam aan de Brink 64a te Deventer. Het Salon is van 16.00 tot 19.00 uur en de entree is gratis. Deze middag is gericht op de 50+ LHBTI-doelgroep, maar een ieder die houdt van een gemoedelijke omgeving zonder harde muziek is van harte welkom. 

De sfeer is als vanouds: gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer.  Er wordt voor hapjes gezorgd, maar er kan ook iets van de kleine kaart worden besteld (op eigen rekening). En het café blijft ook na 19.00 uur geopend, dus wie dat wil kan gewoon nog wat langer blijven zitten.

Via de website van COC Deventer e.o. is meer informatie te vinden over deze en andere LHBTI-activiteiten in de regio.

COC Deventer e.o. is de belangenvereniging voor LHBTI’s in de regio Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Meer informatie over deze en andere activiteiten van COC Deventer e.o. zijn via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Vorig artikelVerdachte aangehouden voor overval JUMBO Boreel
Volgend artikelFinales DTK bij Tennis&Padel Colmschate