DEVENTER – Na drie jaar afwezigheid vormde De Adelaarshorst afgelopen zondag weer het decor van de open dag van Go Ahead Eagles. Een grote schare supporters trok naar het stadioncomplex aan de Vetkampstraat om het nieuwe seizoen in te luiden.

Er was van alles te doen. Had je altijd al eens een kijkje willen nemen in de kleedkamer van Go Ahead Eagles? Of was je op zoek naar Eagles-trainingskleding van afgelopen seizoen voor een aantrekkelijke prijs? Wilde je handtekeningen scoren van je favoriete Eagles-spelers? Het kon allemaal. Tussen 16.00 en 17.00 werden de spelers en stafleden gepresenteerd op het veld van de Adelaarshorst.

Afgelopen maandag tijdens het radioprogramma Code Rood Geel op Koekstad Radio 94.4 FM werd er teruggeblikt op de open dag. Diverse interviews met nieuwe spelers kwamen aanbod en ook Paul Bosvelt, die in de studio was, blikte terug. Code Rood Geel, het Go Ahead Eagles programma op de maandagavond op Koekstad Radio, is weer begonnen.

Vorig artikelPaul Bosvelt maandag te gast bij Code Rood Geel op Koekstad Radio 94.4 fm
Volgend artikelBridgen in Colmschate bij Bridgeclub Daventria