DEVENTER – Vanaf 27 augustus 2022 zal er op de laatste zaterdag van de maand op het vernieuwde plein van de GROTE KERK een idyllische streekmarkt plaats vinden. Van 10.00 tot 16.00 uur is er de (h)eerlijke Hanzemarkt.

De plek die gekozen is ademt één en al historie uit. Het Grote Kerkhof is een plein in de stad Deventer. Aan het plein bevinden zich de Grote of Lebuinuskerk en het stadshuis van Deventer. Nadat u boodschappen heeft gedaan kunt u lekker genieten van de vele terrasjes die het plein kent.

Rechtstreeks van de bron

Op de (h)eerlijke Hanzemarkt staan producenten uit de regio met authentieke, pure, eerlijke en met veel kennis en ervaring gemaakte producten. Hier kun je proeven en beleven wat ambacht is. Bovendien zijn het producenten met een eigen verhaal.

Koekstad Radio 94.4 fm sprak Bob Ruhof, de organisator.

 

Vorig artikelSamenwonen met behoud van uitkering (interview met Rob de Geest)
Volgend artikelGemeente Deventer haalt omgekeerde vlaggen weg