DEVENTER – Door de hoge inflatie en energietarieven hebben veel inwoners uit Deventer het allemaal niet meer zo breed en zijn velen aangewezen om naar de Voedsel- Kleding en speelgoedbank te gaan. Uit een gesprek op Koekstad Radio 94.4 fm zaterdagochtend met de Kledingbank kwam naar voren dat er steeds meer mensen aankloppen om kleding voor hun kinderen mee te nemen. Ook bij de Voedselbank komen steeds meer Deventenaren langs.

Om de diverse banken te ondersteunen houdt Koekstad Radio 94.4 fm, de radiozender voor Deventer, een lokale actiedag om levensmiddelen, kleding en speelgoed in te zamelen. Ook financieel kunnen de diverse banken een donatie gebruiken.

Actiedag 24 september

Op zaterdag 24 september van 08.00 tot 20.00 uur gaan de DJ’s van Koekstad Radio 94.4 fm een actiedag organiseren. Inwoners kunnen dan levensmiddelen, kleding- en speelgoed komen doneren. Ook prominenten uit Deventer schuiven aan om de noodzaak van deze goede doelen te bekrachtigen. Je kan plaatjes aanvragen voor een kleine donatie en meer.

Aankomende week hoor je hier meer over op Koekstad Radio 94.4 fm en lees je meer in het Deventer Nieuws en op de socials.